Skip to main content

Book Appointment

© Union Dental. All rights reserved. Powered by YOOtheme.

Nettkurs

Friske Kvinner

Nettkurs ved fysioterapeut
Hilde-Gunn Flydal

Friske Kvinner på Facebook:

Etter over 30 år som fysioterapeut opplever jeg at tilbudet for kvinner ETTER fødsel er blitt dårligere, og at et godt støtte­apparat varierer veldig i vårt land. Fellestrekkene fra kvinner etter fødsel er at de ikke blir hørt, at plagene blir bagatelliserte og at de blir fortalt at man må bruke tiden sin til hjelp.

Kvinner ønsker en mye mer nær omsorg, spesielt for de som har store utfordringer etter fødsel. Mange har inkontinens­plager (ufrivillig vannlating), smerte i mage og rygg, diastase (separasjon av de rette magemusklene), smerte ved samleie for å nevne noe.

Kvinner blir oppfordret til å få flere barn, samtidig som mange ikke kan jobbe i fulle stillinger p.g.a. små og store, fysiske og psykiske plager etter fødsel.

Jeg ønsker å hjelpe kvinner til å få en sterk kropp igjen med informasjon og øvelser tilpasset de utfordringer kvinner har som gravid og etter fødsel gjennom nettkurs.

SE GRATIS-WEBINARET HER!


For å oppnå resultater og den hjelpen du trenger har vi en egen spørretime på ZOOM og 1-1 samtaler.

Bli med på kurset og få en kropp som fungerer. Sammen vil vi støtte og inspirere hverandre! Øvelsene vil ha en kombinasjon av pust og holdningstrening slik at du får en sterk kjernemuskulatur og bekkenbunn.